4.2.2010

Takkitehtaassa tapahtuu


Pääsin vauhtiin oikein kunnolla näiden takkien kanssa! Piirsin eilen illalla vähän pienemmän kaavan, 98cm, koska tarvin kuitenkin myöhemmin Erikan takkia varten tämän koon. Surauttelin eilen illalla takin kasaan ja huolittelut tein tänään tuossa aamulla. Vuori tässä on collegea (kiitos vaan ukolle rikkinäisistä paidoista ja hupparista), joten on enemmänkin kesäkäyttöön. Tämä ruskea kangas on niin ihana (tästä kirppislöytö-erästä)! Erika suostui olemaan mallina takille, ymmärsi kyllä kun sanoin ettei se ole hänelle, että äiti tekee sitten myöhemmin Erikalle oman. Tähän piti kankaan riittävyyden takia tehdä helmaan erillinen kaistale, mutta se on itseasiassa ihan kivan näköinen. Vaati vain vähän silittämistä että asettui hyvin.


 

  

 

3 kommenttia:

Taru kirjoitti...

Ihana takki, tykkään hupusta :)

Voi kun meiän Ea suostuis kans olee mallina. Takki on valmis, mutta ei millään suostu kokeilemaan vaan juoksee karkuun. Onkohan se sitten niin ruma takki??? Muutaman kuvan oon ottanu mutta liika tummia tulee joten blogipäivitys saa odottaa.

TaiNa kirjoitti...

Meän tytöt on tommosia linssiluteita. ;) Nyt on kyllä inhaa kun joutuu kuvaamaan salamalla, kun luonnonvaloa on vielä niin vähän. Olis ihana kuvata päivällä ulkona nuo tekeleet, mutta ei sitä kehtaa sinne raahautua.. :)

Nipsutin kirjoitti...

Hieno takki. =)