19.10.2009

Tunnustus!




Kun tämän palkinnon saa niin täytyy tehdä seuraavat 7 kohtaa:
Kiitä sitä jolta sait tunnustuksen
Kopioi kuva ja liitä blogiisi
Laita linkki keneltä sait tunnustuksen
Kerro seitsemän asiaa itsestäsi, mitä muut eivät vielä tiedä
Anna tunnustus seitsemälle
Linkitä nämä blogissasi
Kerro näille seitsemälle tunnustuksesta


Kiitokset Sonjalle tästä ihanuudesta! :) 


Sitten ne seitsemän tunnustusta... hmm... tämä voikin olla vaikea tehtävä!


- Minulla on lievä tarkistusneuroosi; joka kerta kun lähden johonkin katson ainakin kolme kertaa, että kaikki valot on pois, ovet ja ikkunat kiinni, kahvinkeitin pois päältä jne.


- Häpeäkseni tunnustan, että olen todella huono vaihtamaan lakanoita sänkyihin, meillä saattaa olla samat lakanat parikin kuukautta... enkä halua edes ajatella mitä mikroskooppisia kavereita siellä mönkii!


- Voileivälle päälliset laitetaan seuraavassa järjestyksessä: levite/voi, makkara, juusto ja sitten mahdolliset muut. Ei ikinä koskaan juustoa makkaran alle! :)


- Minulla on ehkä noin parikymmentä laukkua ja vähän enemmän kenkäpareja. Silti käytän suurimman osan aikaa vain sitä yhtä laukkua ja yksiä tiettyjä kenkiä.


- En voi sietää Big Brotheria. Tätä tuskin tarvitsee selittää?


- En voi myöskään sietää ihmisiä jotka esittävät koko ajan jotakin muuta kuin todellisuudessa ovat. Edellinen liittynee hiukkasen tähän asiaan..?


- Haaveilen edelleenkin ulkomaille lähtemisestä, minne tahansa. Mieluiten johonkin missä on lämmin 365 päivää vuodessa.




Minä nyt laiskuuttani huijaan sen verran, että en osoita tätä kenellekään tietylle seitsemälle bloggaajalle, vaan kaikki jotka täällä yleensä käyvät vierailulla voivat ottaa tämän omaan blogiinsa.

2 kommenttia:

Sonja kirjoitti...

Itsekin haaveilen, että muutettaisiin joskus vielä vaikka jonnekin etelä-Eurooppaan! Varsinkin näin harmaana syyspäivänä haaveilu vie usein mennessään :)

TaiNa kirjoitti...

mulla ei sinänsä ole mitään talvea vastaan, mutta olisihan se ihanaa jos lämpötila ei koskaan laskisi alle kahdenkymmenen +asteen. :D