13.12.2008

Jouluiset kranssit

Eilen sain valmiiksi kaksi kranssia! Toinen roikkuu ulko-ovessa (siis rappukäytävässä) ja toinen riippuva kranssi on keittiön lampun alla. Albumissa on tarkemmin selostettu vaiheita, katsokaa ja ihmetelkää sieltä. :) Sen verran noista kransseista, että ainoat tarvikkeet jotka ostin uutena on nuo punaiset ja värikkäät nauhat. Kaikki muut tarvikkeet on kierrätettyä tai kirpputorilta ostettuja! Joulukortitkin on työn alla, niistä infoa tänne on siis tuloillaan!

Jos joku kaipaa tarkempia ohjeita näihin kransseihin niin kirjoittakaa kommentti-laatikkoon. :)
Jouluaskartelut

2 kommenttia:

Taru kirjoitti...

Voi kun kauniita !!!
Voisitko tulla tänne ihan kädestä pitäen neuvomaan :D Mua niin kiinnostas osata tehä kransseja, mutta enhän mä edes tiedä mitä niihin tarvitaan ja mistä saa tarvikkeita (panduro??). No joo, siis kaikkeahan saa käyttää... Mites metästä haetut havut?? ja mitä vaihtoehtoja on noita pohjia? ja onko minkä hintasia?

TaiNa kirjoitti...

En tiiä kuinka kalliita nuo rottinkipohjat on uutena. Mutta nyt niitä on aika hyvin kirppiksillä saatavilla. ;) Oikeatkin havut toimii ihan hyvin, niihin kannattaa hankkia pohjaksi sellainen pehmyttä massaa/sientä oleva rengas (en tiiä niidenkään hintaa). Siihen on helppo tökkiä oksat kiinni. Panduro on ihana kauppa mutta vähän kallis..:)